Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Redbrick

Redbrick Safety Sneakers bij Werkschoenencentrum

Het Nederlandse Redbrick richt zich voornamelijk op de markt van zogeheten 'safety sneakers'. Deze groeiende markt is als eerste aangeboord door Redbrick bij de introductie van de safety sneaker. Deze sportieve werkschoenen zijn veiligheidsschoenen die lopen en er uitzien als casual schoenen. Ze hebben een veiligheidsneus- en zool maar zien er uit als vrije tijdsschoenen en zijn daardoor ideaal voor allerlei doeleinden. Ze ogen sportief én trendy.

De veiligheidssneakers hebben een S1P of S3 norm en bieden daarmee volledige bescherming bij zowel neus als zool. Door de mooi integratie hiervan ogen de werkschoenen helemaal niet lomp. Uw omgeving zal niet eens doorhebben dat u op werkschoenen loopt. 

De collectie blijft groeien met veelzijdige en diverse modellen verkrijgbaar in een uitgebreide range aan kleuren. De werkschoenen worden door heel Europa verkocht en hebben dus een breed draaglvak. Safety First, Fashion First, aldus Redbrick.

Redbrick sportieve werkschoenen

De Redbrick safety sneakers zijn verkrijgbaar in onze werkschoenenwinkel en in de webshop. Kom gerust passen en even testen. Laat u overtuigen door de kwaliteit en de looks van deze sportieve veiligheidsschoenen. U koopt altijd veiligheid en kwaliteit met Redbrick.

Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 25 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3