Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Veiligheidsschoenen van Vismo

Vismo komt uit Canada. Het eigentijdse merk brengt vernieuwende werkschoenen op de markt met als doel de beste werkschoenen te produceren met unieke eigenschappen. De Vismo werkschoenen zijn sportief en modern en zijn ook makkelijk als vrijetijdsschoenen te dragen. Ze ogen niet meteen als werkschoenen. Het dempende vermogen is zeer hoog dankzij Vismo’s eigen NRG55 concept. Deze technologie in de zool zorgt voor uitstekende demping, meer dan werkschoenen met EVA in de zool. Door deze geweldige demping wordt alle gegeven energie voor 55% teruggegeven wat resulteert in minder energieverbruik en ook minder snel vermoeide voeten. Door deze fijne demping zijn de Vismo werkschoenen ideaal voor gebruik als u veel moet lopen. Naar eigen zeggen geven de Vismo veiligheidsschoenen meer energie terug dan andere werkschoenen van dezelfde klasse.

Door de perfecte energie-absorptie is het lopen op Vismo veiligheidsschoenen een feest. Vismo streeft ernaar de beste materialen te gebruiken en de beste leveranciers om zo tot geweldige werkschoenen te komen. Vismo is een Canadees merk met drie vestigingen in Europa om zo optimaal de Europese markt te bedienen. Wij nodigen u uit om met Vismo kennis te maken. Ze bieden veel comfort en flexibiliteit met daarbij rondom veiligheid voor uw voeten, waarbij de kans op letsel verkleind wordt.

Vismo werkschoenen snel en voordelig kopen

Vismo koopt u snel en voordelig bij Werkschoenencentrum. Online bestellen? Dat kan, waarbij bestellingen op werkdagen voor 16.00 uur besteld dezelfde dag nog verzonden worden. Dit geldt voor bijna ons volledige assortiment. In onze ruime winkel kunt u naar hartenlust onze collectie bekijken en passen. Wij nodigen u van harte uit en bij vragen staan onze medewerkers voor u klaar om u te helpen. Onze winkel is makkelijk te bereiken, op een kleine afstand van de snelweg A1 ter hoogte van Amersfoort.

Lees meer