Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Reebok Sport werkschoenen

Eindelijk! Ook een merk met de allure van Reebok heeft de stap naar de werkschoenen genomen. In het sportieve segment hadden we al merken als Puma en Diadora en nu mogen we u ook reebok aanbieden.

Reebok is onderdeel van Adidas. Dit concern vormt het grootste sportmerk ter wereld. Al deze sportieve kennis en expertise worden nu ook gebruikt om werkschoenen te ontwikkelen en te produceren.

De werkschoenen van Reebok hebben iet alleen een sportief uiterlijk, maar lopen ook sportief. De schoenen zijn extra licht van gewicht, hebben een goede afwikkeling van de stappen en bieden een goede bescherming voor uw voeten.

Sportieve veiligheidsschoenen | Reebok

Reebok veiligheidsschoenen zijn er met de S1P S3 veiligheidsnormering. De S3 veiligheidsschoenen van Reebok zijn stevige bouwschoenen met een overneus, zonder dat het sportieve uiterlijk verloren is gegaan. Het gaat hier om een hoog en laag model.

De S1P modellen zijn niet water- en vuilafstotend maar extra ademend. Dit zijn sportieve sneakermodellen in verschillende kleuren. Deze sportieve werkschoenen en veiligheidsschoenen zijn geschikt voor droge werkzaamheden. Dankzij hun uiterlijk valt het niet op dat u veiligheidsschoenen draagt.

Reebok werkschoenen kopen?

Natuurlijk koopt u uw Reebok veiligheidsschoenen bij werkchoenencentrum.nl. Als een van de eerste officiële Reebok dealers hebben wij korte lijntjes, scherpe prijzen en een goede service. Werkschoenencentrum.nl is ook het juiste adres voor de juiste Reebok werkschoenen.

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

10 artikel(en)