Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Albatros Werkschoenen

Functionele werkschoenen | Albatros

De slogan van Albatros is "Powerd by Function". Daar ligt ook direct de kracht van deze schoenen. Bij albatros krijgt u wat ziet en betaald u voor wat u krijgt. Albatros werkschoenen zijn functionele werkschoenen. Stevige werkschoenen die doen waar ze voor gemaakt zijn. Uw voeten beschermen onder alle omstandigheden. 

Albatros is een Duits merk werkschoenen dat vooral bekend staat om functionaliteit, kwaliteit en scherpe prijzen. De werkschoenen van Albatros zijn van Duitse kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Dankzij de functionaliteit zijn de schoenen in nagenoeg iedere branche inzetbaar. De prijs/kwaliteitsverhouding is ongekend hoog evenals het loopcomfort. 

Albatros veiligheidsschoenen

De veiligheidsschoenen van Albatros zijn S3 veiligheidsschoenen met een veiligheidsneus, veiligheidszool, antislip loopzool en de schoenen zijn vuil- en waterafstotend. Ook zijn er albatros veiligheidsschoenen die waterdicht zijn, dankzij een membraan. De meeste Albatros schoenen hebben aan de voorzijde een kruipneus en aan de achterzijde een hiel support systeem. 

Albatros is een merk dat voortdurend blijft innoveren en ook in de toekomst zullen we weer mooie, nieuwe, functionele modellen van deze fabrikant mogen verwachten. 

Lees meer
Sorteer producten op:
Toon per pagina

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2