Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Mobiele Showroom & Pasbus

Passessie op locatie | Werkschoenen

Bij werkschoenencentrum vinden we het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Het verkopen van werkschoenen, werklaarzen of klompen is dan ook geen doel op zich. Het gaat ons erom dat u een tevreden klant bent. Dat kan alleen wanneer u de juiste schoenen, laarzen of klompen bij ons koopt. Maar het gaat verder. Het gaat er niet alleen om dat u het model of type koopt dat bij uw werk(omgeving) past, het is net zo belangrijk om de juiste maat te kopen.

Wanneer u uw gehele afdeling, organisatie of bedrijf op nieuwe werkschoenen, laarzen of klompen wilt laten lopen, bieden wij de mogelijkheid om een passessie op locatie te houden. Wij komen dan naar u toe met onze pasbus en meten u en uw collega's de juiste maten aan. Op deze manier weet u zeker dat iedereen de passende werkschoenen loopt. Tevens is het tijdsverlies minimaal. Wij komen naar u toe, waardoor uw collega's een minimale tijd kwijt zijn aan het passen.

Wist u dat de juiste maat werkschoenen

  • Pijn, voetaandoeningen en ziekteverzuim kan voorkomen.
  • Veiliger zijn voor u en uw collega's.
  • De arbeidsproductiviteit verhogen.

Alle reden dus om serieus werk te maken van passend veiligheidsschoeisel voor uw organisatie. Aan een passessie op locatie gaat altijd een verkennend gesprek vooraf. Hierin bepalen we samen met u als klant, want u wilt, wat u nodig heeft en wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn een familiebedrijf en kunnen snel schakelen. Wilt u meer weten? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mobiele Showroom

Wanneer wij met (potentiële) klanten in gesprek zijn vinden we het fijn om bij u langs komen. We komen dan met onze mobiele showroom waar we een deel van ons assortiment in hebben staan. Op die manier kunnen we echt met elkaar in gesprek en kunnen we u echte de mogelijkheden voor uw specifieke situatie laten zien (en voelen). het praat heel wat makkelijker als we direct voorbeelden van mogelijke oplossingen kunnen laten zien. Wij kunnen dan ook duidelijk de verschillende tussen de verschillende schoenen, laarzen en klompen uitleggen en laten voelen. Waarom wij dit doen? Wij investeren graag in onze klanten. Het bouwen van relaties gaat niet alleen via de telefoon of mail. Wij geloven in echt contact met onze klanten. Wij willen letterlijk en figuurlijk naast u staan.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak, wij komen graag bij u langs.