Hulp nodig? Bel mij terug
9,4
Reviews
Plan route

Mobiele showroom

Werkschoenen passen bij u op locatie

U als onze klant ontzorgen. Dat is wat we willen doen. Onderdeel van dit ontzorgen is dat wij passessies op locatie aanbieden. Met onze pasbus en mobiele showroom komen we met een speciaal voor u samengesteld assortiment bij u langs om ervoor te zorgen dat u en uw personeel in de juiste werkschoenen en de correcte maat lopen. Op deze manier weet u zeker dat iedereen in het schoeisel loopt dat voor zijn of haar werk geschikt is en dat ze de juiste maat dragen. Beide zaken kunnen ongevallen, blessures en uitval voorkomen.

Onze pasbus met aanhanger zijn ingericht om werkschoenen, werklaarzen en klompen te passen en door te meten. De geschikte werkschoenen en de juiste maat zijn namelijk van groot belang voor een goede en veilige productiviteit van uw collega's. Door dat bij u op locatie te doen zorgen we ervoor dat er een minimaal tijdsverlies ontstaat. Tevens worden de passessies begeleid door een productspecialist die vragen kan beantwoorden en pro-actief met u en uw collega's op zoek gaat naar de juiste veiligheidsschoenen en maat.

Mobiele showroom

Naast passessie gebruiken we de mobiele showroom ook als showroom. Als we met een (grote) eindgebruiker in gesprek zijn over het leveren van onze producten kan het wenselijk zijn om met een deel van het assortiment op bezoek te gaan bij de klant. Op die manier kunnen we een gericht deel van ons assortiment laten zien, voelen en passen. Tevens kan dan een aantal personeelsleden ook hun licht laten schijnen over de mogelijke werkschoenen die uitgekozen gaan worden. Samen komen we dan tot de meeste geschikte oplossing voor uw bedrijf.

Bent u geïnteresseerd in een bezoek van onze mobiele showroom om te kijken wat we kunnen bieden of voor een passessie op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact