Hulp nodig of meer informatie? Bel 033 - 298 59 34

Sorteer producten op:
Toon per pagina

Blogberichten

Klompen kopen

16 aug. 2016

Klompen

Klompen worden nog steeds in grote aantallen gedragen in Nederland. Sterker nog, Nederland is in Europa het land met de hoogste klomp dichtheid per inwoner. Dat komt onder andere door onze sterke geschiedenis met de klomp en doordat er nog beroepsgroepen zijn waar het heel gebruikelijk is om klompen te dragen.

Vanaf de middeleeuwen was het door geheel Europa gebruikelijk om op houten klompen te lopen. Deze traditie is, zeker in Nederland, nooit geheel verdwenen. Wel is het zo dat de houten klompen, die we vandaag de dag voornamelijk kennen in de kleuren wit en geel, nagenoeg geheel uit het straatbeeld zijn verdwenen. Deze klompen worden met name gebruikt als souvenir, al zijn er nog steeds mensen die er graag op lopen.

Grisport 803

5 jul. 2016

Grisport 803

Het begon allemaal, jaren geleden met de Grisport 703. Deze allround werkschoenen werden in korte tijd de best verkochte werkschoenen van Nederland. Jarenlang voerde deze bestseller van Grisport de ranglijst van best verkopende werkschoenen aan. Niet zonder reden.
Sinds twee jaar is er een opvolger gepresenteerd door de fabrikant, namelijk de Grisport 803. Ook dit nieuwe model is mateloos populair.

Werkschoenen NoRisk

20 mei 2016

NoRisk Discovery

No-Risk is een bekende werkschoenenfabrikant. Deze fabrikant heeft de laatste jaren niet stil gestaand. Werd ruim 2 jaar terug de NoRisk Winner lijn, met werkschoenen sneakers en veiligheidssneakers gelanceerd, sinds kort is er de NoRisk Discovery lijn.

Werkschoenen Puma

2 apr. 2016

Puma werkschoenen | Urban Protect

Puma is een bekende werkschoenenfabrikant. De schoenen van de fabrikant staan bekend om hun sportieve uiterlijk en geweldige loopcomfort. Iedere veiligheidsschoen die van de band rolt, heeft de kenmerken Puma eigenschappen en uitstraling.

Deze Duitse fabrikant heeft inmiddels een uitgebreid assortiment opgebouwd. Dit assortiment bestaat uit verschillende collecties. Een van de collecties is de Urban Protect Collectie. In dit artikel geven we u een inkijkje in alle ins en outs van deze collectie.

NoRisk Jumper en Rider nu ook voor dames

De werkschoenen NoRisk Jumper en Rider zijn twee modellen uit de populaire safety sneaker lijn van NoRisk. Deze lijn met veiligheidssneakers heeft de weg naar de eindgebruikers goed weten te vinden.

Buckler B701 Werklaarzen & Veiligheidslaarzen

Werklaarzen Buckler B701

De Werklaarzen Buckler B701 zijn nieuw in het assortiment van Bowork. We hadden al een aantal werkschoenen van Buckler in ons assortiment en natuurlijk hebben we ook de Neopreen werklaarzen van Buckler. 

Werkschoenen Werkkostenregeling

Binnenkort is de werkkostenregeling voor iedere werkgever verplicht. Dit brengt een hoop administratieve wijzigingen met zich mee. Wat betekent de werkkostenregeling voor uw bedrijf op het gebied van de verstrekking van werkschoenen en werkkleding? Hieronder hebben we geprobeerd e.e.a. uiteen te zetten:

Sorteer producten op:
Toon per pagina